Honlap szövegének megírása

 

typewriter 

Ahhoz, hogy honlapja sikeres legyen elengedhetetlenül szükség van a megfelelő szöveges tartalomra.
Szöveges tartalom nélkül is lehet egy mutatós honlapunk, viszont ezeket a keresők (mint pl. Google, Yahoo, Bing) nem igazán tudják hová tenni. Amennyiben látogatottságra, és vásárlókra szeretnénk szert tenni, elengedhetetlenül szükség van szöveges tartalomra is.

 

Honlapunk szövegéből derül ki elsősorban, hogy milyen témakört ölel fel az adott weboldal. Ezek a keresők "végigolvassák", analizálják minden weboldal szöveges tartalmát, majd felállítanak egy fontossági sorrendet, mégpedig annak, hogy melyik szó hányszor fordul elő egy-egy oldalon. Természetesen törekedni kell az ésszerű határok között maradni, és végletekbe esni se jó. Sokkal fontosabb, hogy a szöveg olvasható maradjon, mintsem, hogy szóismétléssel pakoljuk meg az oldalt.

 

Érdemes két-három kulcsszót kiválasztanunk, amire optimalizáljuk a honlapunkat. Ezek a kulcsszók a honlapunk tevékenységével legyenek kapcsolatban. Minden esetben a vásárlók fejével gondolkozzunk. Gondoljuk végig vajon milyen szavakra fognak rákeresni a leendő vásárlóink. A kulcsszavak gyakoriságának ellenőrzésére egy kiváló eszközt kínál a Google, a Kulcsszóválasztó eszközt. Ezzel könnyedén le tudjuk ellenőrizni, hogy az általunk kiválasztott kulcsszóra havi szinten mennyien keresnek rá (globális és helyi értelemben is). Miután kiválasztjuk a megfelelő kulcsszavakat, neki is kezdhetünk a honlapszöveg megírásának.

 

Mindenkinek sikeres szövegírást kívánok! 

<< vissza

Kapcsolat

WebGyártás
Honlapkészítés

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bicskei Zoltán
(0630/499-6732) 

Keresés

Kérjen árajánlatot!

Ha úgy érzi több információra lenne szüksége, szívesen válaszolok kérdéseire.
Töltse ki az alábbi űrlapot!

 
 
 
Kérek másolatot a saját e-mail címemre

Névnap

Ma 2018. április 25., szerda, Márk napja van.
Holnap Ervin napja lesz.