Honlap szerkeszthetőségének biztosítása

editable-content 
Minden weboldal elkészítésekor gondolni kell arra, hogy az adott tartalmat idővel változtani kell, esetleg teljesen újra kell cserélni. Ez az igény miatt ma már egyre fontosabb szempont, hogy egy honlapon lévő tartalom szerkeszthető legyen!

 Néhány évvel vagy évtizeddel ezelőtt a weboldalakat statikus tartalommal látták el, ami azt jelenti, hogy a programkódba begépelték azt a tartalmat amit szerettek volna a képernyőn látni. Viszont ez csakhamar kevésnek bizonyult, mivel pl. egy árjegyzéken történő változásokat kizárólag a programozó tudta módosítani. Ez sem időben nem volt elég gyors, sem nem volt költséghatékony megoldás. Így születtek meg a szerkeszthető honlapok.

Az ilyen honlapoknál a tartalmi részt egy szövegszerkesztő felülettel látjuk el, hasonlóan a Word-höz, vagy hasonló programokhoz, ahol a felhasználó mindössze néhány kattintással tudja szerkeszteni a tartalmi részt, szöveg kiemeléseket, dőlt betűket, különböző színű szöveget tud létrehozni, melyhez programozási tudásra nincs szükség, hiszen a szerkesztő képzi a háttérben az ehhez szükséges kódot!

A webgyartas.hu-nál rendelt honlapokat a legfejlettebb szövegszerkesztővel látjuk el, hogy Önnek a legkényelmesebb módon tudja honlapjának szövegét változtatni!

<<vissza

Kapcsolat

WebGyártás
Honlapkészítés

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bicskei Zoltán
(0630/499-6732) 

Keresés

Kérjen árajánlatot!

Ha úgy érzi több információra lenne szüksége, szívesen válaszolok kérdéseire.
Töltse ki az alábbi űrlapot!

 
 
 
Kérek másolatot a saját e-mail címemre

Névnap

Ma 2018. április 25., szerda, Márk napja van.
Holnap Ervin napja lesz.